Des del Restaurant Blau de Mar (Maresme) col·laborem amb JUNTS Autisme per ajudar a millorar la vida de les famílies amb fills amb autisme.

El primer restaurant #AutismFriendly del Maresme

A finals del 2020 iniciem la col·laboració amb la Fundació JUNTS Autisme amb l’objectiu de posar el nostre gra de sorra per millorar la vida de les famílies amb fills amb autisme. Podríem dir que som el primer restaurant #AutismFriendly del Maresme.

Voleu saber com ho fem?

  • Hem identificat les diferents sales del restaurant amb pictogrames i hem creat una carta amb imatges per tal de facilitar tota la informació que hi ha al restaurant a través d’aquest llenguatge a les persones amb autisme.

 

  • Hem creat una sala sensorial on els infants amb autisme poden gaudir dels plats de la nostra carta en calma tot sentint-se còmodes i acollits.

 

  • Ens hem sumat al Projecte de Transició a la Vida Adulta de la Fundació JUNTS Autisme de manera que el Restaurant Blau de Mar és també un espai on els joves fan tasques pre-laborals per aprendre aspectes de l’ofici i adquirir noves habilitats.

 

Ens fa molt feliços col·laborar amb projectes de caràcter social que fan millor la nostra societat. Gràcies JUNTS Autisme per confiar en nosaltres!