Nits de Gramona i Jazz al Blau de Mar

Nits de Gramona & Jazz al Blau de Mar

Cada dijous vine a gaudir de la música en directe, acompanyada d’una ampolla de vi escumós Gramona i una selecció de plats escollits per a l’ocasió.

No cal dir que l’equip del Restaurant Blau de Mar som uns apassionats de la gastronomia, però el que potser no sabíeu fins ara, és la nostra devoció per la música. El 2019 vam començar amb “El racó de l’art”, on cada dimecres ens va acompanyar un grup de música diferent. Més endavant s’hi van sumar les havaneres i finalment el jazz. La bona rebuda de les experiències anteriors ha fet que, un cop passada la pandèmia, hàgim donat forma a “Les Nits de Gramona i Jazz”. Un dia a la setmana, els dijous, us oferim aquesta experiència gastronòmica que ja s’ha convertit en tot un referent a la comarca del Maresme.

Per a nosaltres, els dijous a la nit han passat a ser un dels moments preferits de la setmana i esperem que per a vosaltres també.

Nits a l’aire lliure on hem pensat cada detall, el pla perfecte per desconnectar de la rutina i passar una bona estona a prop del mar, a Arenys de Mar.

Vine a gaudir del concert en viu a la nostra terrassa o menjador de la planta baixa mentre degustes el menú tancat, maridat amb una ampolla de cava Gramona.

No et predis l’experiència!

  • Preu 30 €, inclou una selecció de plats escollits per a l’ocasió i una ampolla de vi escumós Gramona.
  • Cada dijous a les 21.00h
  • Reserva la teva taula al 93 158 60 65 o aquí.

 

Les Nits de Gramona & Jazz del mes de juliol:

01/07/2021 – Nadia Orta i Publio Delgado

08/07/2021 – Manuel Krapovickas i Fede Mazzanti

15/07/2021 – Classic Jazz Trio amb Lluís Murillas, Arrigo Tomasi i Salva Colás

22/07/2021 – Enric Caballé i Manuel Krapovickas

29/07/2021 – Gemma Abrié i Josep Traver