Celebra les festes de Nadal al Blau de Mar

Celebra Nadal i Cap d’Any al Blau de Mar

Gaudeix de les festes de Nadal amb amics i companys d’empresa al Blau de Mar

Si hi ha un element comú que uneix totes les trobades nadalenques, aquest és el menjar. Sigui amb familiars, amics o companys de feina, aquestes dates són l’excusa perfecta per retrobar-vos al voltant d’una taula.

Al Restaurant Blau de Mar us oferim els nostres espais reservats perquè els gaudiu amb intimitat amb els vostres companys d’empresa, amics o familiars. Podreu escollir entre els dos menús confeccionats per l’ocasió pel nostre xef (de 35 € i 50 €). Cadascuna de les nostres receptes es basa en productes de qualitat que han estat creats pel productor, cuinats pel nostre xef respectant-ne les seves virtuts i servits a taula amb la voluntat que l’experiència gastronòmica formi part de la celebració.

Escolliu entre els dos menús

Gaudeix del Nadal amb amics i companys d’empresa al Blau de Mar

Ubicat a Arenys de Mar, a primera línia de mar, en una antiga casa indiana de principis del segle XX, el Restaurant Blau de Mar beu de la gastronomia mediterrània i dels productes del territori. Elements que trobareu, sens dubte, reflectits en els dos menús que us oferim per celebrar les festes.

Ja tens clar quin menú vols?

No t’ho pensis més, fes la teva reserva trucant al 93 158 60 65  o enviant-nos un correu electrònic a restaurant@blaudemar.cat. L’equip del Restaurant Blau de Mar estarem encantats de compartir amb vosaltres les festes de Nadal!

Celebra Cap d’Any al Blau de Mar

Al Restaurant Blau de Mar tenim moltes ganes de rebre el 2022 al vostre costat. Vine a acomiadar l’any 2021 amb un menú degustació variat, de cuina mediterrània basada en l’excel·lència del producte de proximitat  i una gran bodega. Com no podia ser d’una altra manera, no hi faltarà el raïm de la sort. Viu un Cap d’Any elegant i proper al costat del mar.

Vine a celebrar el Cap d’Any al Restaurant Blau de Mar amb el nostre menú degustació preparat per a l’ocasió:

MENU CAP DANY 2021

Vols acomiadar el 2021 i rebre el 2022 amb nosaltres? Fes la teva reserva al 93 158 60 65  o envia un correu electrònic a restaurant@blaudemar.cat.

Segueix-nos a instagram (@restaurantblaudemar) per estar al dia de tot el que fem!