26es Jornades Gastronòmiques del Calamar d'Arenys

Celebra les Jornades Gastronòmiques del Calamarenys al Blau de Mar

De l’1 al 31 d’octubre tornen les Jornades Gastronòmiques del Calamarenys a Arenys de Mar i també al restaurant Blau de Mar. 

Aquest mes d’octubre, a part de la nostra carta habitual, trobareu quatre plats nous  (tots ells aptes per a celíacs) amb el calamar de potera com a protagonista. A través d’aquestes creacions, des del Blau de Mar hem volgut demostrar la versatilitat d’aquest ingredient pescat a la costa arenyenca. El podreu degustar convertit en tagliatelle, marinat amb cítrics, a la brasa o amb arròs negre. Sempre acompanyat de productes de proximitat que us faran arribar amb barca a la vila i passejar pel Maresme, tot sense moure-us del restaurant.

De l'1 al 31 d'octubre vine a tastar els plats creats per a les 26es Jornades Gastronòmiques del Calamar d'Arenys al restaurant Blau de Mar

Voleu conèixer la nostra proposta gastronòmica? Aquí la teniu:

  • Arròs negre amb calamar de potera i cremós d’alvocat – 22 € (apte per a celíacs)
  • Cevitxe de calamar – 18 € (apte per a celíacs)
  • Tagliatelle de calamar amb rovell d’ou confitat i cansalada ibèrica – 18 € (apte per a celíacs)
  • Calamar de potera a la brasa amb sabors del Maresme – 24 € (apte per a celíacs)

 

Ja tens clar quins plats vols degustar? No t’ho pensis més i reserva la teva taula aquí!

26es Jornades Gastronòmiques del Calamar d'Arenys al Blau de Mar
Viu el Calamarenys

Des del Blau de Mar us convidem a gaudir d’una experiència completa a Arenys de Mar, a participar d’aquestes jornades gastronòmiques tastant els nostres plats i participant en les activitats que s’han organitzat per a l’ocasió: visites al port, passejos amb barca o descobertes naturalistes.

Si voleu saber tot el que envolta les 26es Jornades Gastronòmiques del Calamarenys visiteu el web que s’ha creat per a l’ocasió des de l’Ajuntament, on trobareu descomptes, receptes i tots els restaurants que hi participen.

Celebra el Calamarenys al Blau de Mar!