Blau de Mar ha rebut el premi Travellers Choice 2021 de Trip Advisor

A Blau de Mar hem rebut el premi Travellers’ Choice 2021

Al Restaurant Blau de Mar estem molt il·lusionats perquè hem rebut el premi Travellers’ Choice 2021 de la categoria de restauració de Trip Advisor. El premi Travellers’ Choice es concedeix als restaurants que ofereixen de forma constant experiències fantàstiques a viatgers de tot el món. Per atorgar el premi, Trip Advisor té en compte les opinions i puntuacions dels clients rebudes a la plataforma durant els últims dotze mesos.

Aquest distintiu ens arriba després d’un any molt difícil per a tots, on ens hem reinventat per tal d’estar sempre al vostre servei d’una manera segura i sense perdre el nostre esperit: oferir una cuina de proximitat i producte de qualitat als nostres clients. Veure que tota la feina feta té la seva recompensa ens omple d’energia i ens segueix motivant per seguir treballant i millorant.

El premi Travellers' Choice de Trip Advisor es concedeix als restaurants que ofereixen de forma constant experiències fantàstiques a viatgers de tot el món, basant-se en l'opinió i la puntuació dels clients de l'últim any

Formar part d’aquest 10% de restaurants considerats els millors de tot el món segons els clients ens fa molta il·lusió. És per això que volem donar les gràcies a tothom qui ens ha visitat durant aquest any i ha dedicat una estona del seu temps a valorar-nos, perquè totes les opinions, fetes des del respecte, ens ajuden a créixer. Per això us animem a que no deixeu de fer-ho, ens encantarà llegir-vos!

Moltes gràcies a tot l’equip del  Restaurant Blau de Mar, sense vosaltres això no hagués estat possible.

Què és Trip Advisor?

Trip Advisor és una de les plataformes de viatges més gran del món, utilitzada per milions de viatgers per informar-se, comparar preus, reservar, fer recerca i donar la seva opinió sobre restaurants, allotjaments, experiències, vols i creuers, entre altres. Una eina que dona veu als clients a través de les experiències viscudes.

Voleu viure l’experiència que oferim al Restaurant Blau de Mar? No dubteu més, feu la reserva aquí.